Dancedancedance

Johnossi - Man must dance. Jäklar så bra låt.

Jag orkar inte plugga till filosofi provet på torsdag, men jag måste verkligen det för jag fattar ingenting. Min hjärna vill tyvärr inte samarbeta idag. Jag får trösta mig med en cool bild på Agnes Deyn. Fan så cool hon är. Tänk om man såg ut som henne, skulle ju inte vara helt fel. Nej nu måste jag plugga...


Speciellt.

Fan så mycket snygga smycken de finns i butikerna nu. Två fick äran att följa med mig hem. Ett armband och en stor ring. Nu är jag glad igen.


Btw, grattis "Cartonia" på eran födelsedag. Två flygor i en smäll.


I´m not over

Carolina Liar - I'm Not Over. I love this song. Skit bra låt. My new favorite song.

Jag har seriöst ont i hela jävla kroppen p.g.a den där jävla vandringen med skolan. Två jäkla mil. Fyfan.

Couldn’t cross the line, it was black and white
No contrast to be seen
What would you do?Inte för att bilden har något med inlägget att göra...


We Are Broken

Paramore - We Are Broken. Very very very good song!

Det var allt jag hade att säga idag.


Här har vi i alla fall Håkanbråkan på grönan!

True Blood

Pixie Lott - mama do. En ganska bra låt faktiskt.

Äntligen händer det. True Blood ska sändas i svt. Kan inte bli mycket bättre. En serie i världsklass som inte kommer att ha några som helst avbrott för reklam. Det är super. Kan inte blir bättre. Med start den 26/8 kl: 22.00, missa inte det.

Skola, hem och stallet idag. Allt har varit bra. Skolan var seg som vanligt men vi fick lite saker gjort. "Härligt jobbat mina vänner". Stallet va ju inget att klaga på direkt. Så det va ju treeeeeevligt. Nej nu ska jag inte tråka ut er. 

Bye.


Time 2 go

Är tillbaka på söndag. Bye.


4 inches

Jag avundas verkligen alla dessa människor som klär sig snyggt. Det är sjukt kul att läsa andras modebloggar och få inspiration men fan så avundsjuk jag blir. Jag vill också ha mycket pengar så att jag kan köpa allt jag pekar på.

Jag vill ha pengar, pengar, pengar, pengar!!!


Jag vill ha mycket.

Agnes Deyn får stå för bilden idag för att hon är udda & cool. 

Bad bad bad things

Jace Everett - Bad Things. Skit cool låt, om man gillar udda låtar. Intro till True Blood.

Höstvädret börjar närma sig and I love it. Snart skiner solen lätt igenom träden som lyser i rött, gult, orange och guld. Det är så underbart. Snart kommer hösten. Men i alla fall, skola idag. Inte mycket mer att säga. Var i globen en snabbis efter skolan och köpte mig ett svart nagellack. Imorgon är man ju ledig så det blir wuuunderbart och lite till wuuunderbart då dagen ska spenderas på ett café med vännerna för att iakta andra människor inför ett skolprojekt. Haha. Kuljul. Nej nu ska jag kolla klart på "two and a half men". Hejdå!Iron & Wine

Iron & Wine - flightless bird, american mouth. En av de bästa låtar som skrivits.

Skola idag. Hur var det undrar ni? (kanske inte men bryr jag mig? nepp) hur som helst, det var tråkigt och jag ville bara gå hem. Wellwell, ett plus är väl att vi är lediga på fredag (typ). Woopwoop! Var i stan en sväng idag också. La undan ett par skor. Ett par riktigt snygga skor. Men fasiken så dyra. Fanfanfan.

Wellwell, har i alla fall kollat klart på twilight nu. Tröttnar jag snart? nej. Patetiskt, I know.... ha! wellwell, anyway. Jag har beslutsångest. Över skorna det vill säga. Uuuuuuuusch. Skor är så wuuuuuuuunderbuuurt. Buhu byebye


Foto: http://seaofshoes.typepad.com/

Dust it? whaaaat!?

Stallet är avklarat och det blev en härlig ridtur i småsolen.

Just nu sitter jag och små kollar på andras bloggar och letar efter de perfekta, eller ja perfekta och perfekta men underbara/snygga/coola skorna man bara vill ha. Yepp ni hörde rätt. Det perfekta skorna. Jag vill ha två par "perfekta skor". Ett par är redan utsedda. De andra är fortfarande spårlöst försvunna. "Kom till mamma små undrbara skor". Min jakt fortsätter mot nya affärer som kanske har de skor jag letar efter. Men idag var jag i alla fall flitig och köpte mig en Osis dust it. Och vad är de undrar ni? Jo ett puder som ger volym till håret. Coolt. I. Know.

See u later.

 

Fresh´n fruity

Jaha, nu har allvaret börjat. Det vill säga skolan. Redan? Yepp. I L´estradska börjar man tydligen en vecka före alla andra. Kul. Not.

Jaja, det är inte mycket att göra åt saken. Så hur var då första skoldagen i tvåan? hmm, beskriv med 5 ord. Jobbigt, sekt och otroligt tråkigt. Men det är inte så mycket att göra åt det heller. Jag får väl nöja mig med att vi bara gick 1timme idag. Så tummen upp för det. 

Nej, nu blir det stallet för min del.  "Hoppla pålle"


Bild från London.

Små ord från Kings of leon

Painted faces fill the places I can't reach.
You know that I could use somebody


Open

Yes, nu har jag skaffat ännu en till blogg. En helt ny. Här tänker jag stanna. Min gamla är dock kvar men inte under bruk. Men denna lilla gulliga blogg ska uppdateras varje dag om jag nu hinner och sånt. Yesyes så ska det blir.

Så, då finns det bara en sak att säga då. This blog is now officially open.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0