new design

Dags för nu design. Yes. I brist på insperation. Jag ber om ursäkt. Men denna design får duga. Ja, den som är ovan alltså. Men jag kommer säkert byta den snart, igen.

Anyway.
Jag vill ha den här jackan. Ska fasiken kolla in den på lördag, den är så satans snygg. Over and out.
jacka-fran-bik-bok

I like!

Galet coolt.

Foto:


So f*cking cool

Kan inte få nog.. Alexa Chung är så jäkla cool. Over and out.



Alexa Chung, Pixie Geldof and Radio One presenter Nick Grimshaw left the Radio One studios to have breakfast at Villandry restaurant. On leaving, they popped into a newsagent for a Mango drink. Note Alexa Chung's fingernails and Nick's T-shirt!


It's true!

Yes, nu är man mörkmörkbrunett igen då. Känns bra. Riktigt bra om jag får säga det själv. Men nu tänkte jag ta och kolla på true blood på datorn, så.. Over and out.

Snyggt, snyggt och lite till snyggt. Satan så snyggt!


Death cab


Jag ändrar mig. Jag gillar verkligen Death cab for cutie - meet me on the equinox. Den är riktigt bra.
Over and out.


Sept. 27 2009

Jag vill inte ha köpförbud längre. Det här suger. Hittade så jäkla snygga saker inne i stan idag. Speciellt på monki. Om typ 7dagar är mitt klart, för då börjar en ny månad. Yeah! Träffade syrran igår och idag vilket var super kul som vanligt. Wellwell, nu ska jag börja plugga faktiskt.

Over and out.

Jag vill ha dom här tröjorna!
Vintage Lace tee

Sequin Unique Top

Rope Printed Tee

REA-Cool girl tee


You Know Who

Puttun in the ritz - The you know who. Älskar låten från Lindex´s nya reklam film. Lovelovelove. Så cool.

Imorgon blir det stan med syrran. Tänkte köpa mig ett armband från Lindex, om min lilla plånbok vill vara med och betala det vill säga. Nu jäklar ska jag hitta det där armbandet, om inte inne i stan så finns det säkert här där jag bor. Hoppas. 

Imorgon är det lördag, härligt värre. Då är jag ensam hemma. Alla är borta. Så skönt. 

Nu ska jag lyssna lite på Johnossi. Over and out. Sov gott, eller nått.

Btw, Älskar dessa smycken!






Är från: http://www.missbibi.com/

Bulletproof

Ibland säger en bild mer än tusen ord. Right?


Love Wildfox

Älskar wildfox´s nya kollektion. Så jäkla snygg. Älskar alla skjortor de gjort nu till hösten. Var inne på Acne idag. Hittade en skitskitskit snygg skjorta, men ack så dyr. Nästan 900kr. Eller nej den kosta 900kr. Fasiken. Men en liten fågel(detvillsägaJosefin) viskade och sa att det fanns en liknande på bikbok(?), ska kolla in den på fredag. Eller lördag. Eller nått. Over and out.




I can hear them breathing

Filmen igår var bra men de blev tyvärr avbrott när det bara var 3min kvar av filmen. Det sög. Jag gillar inte SF.

Anyways, idag händer de inget speicellt alls. Ska försöka hitta på nått kul. Plugga måste man ju göra så det blir väl plugg och något annat. Kanske sticker ut och fotar? hmm, får se. Wellwell.


Snyggt, snyggt och ännu mer snyggt!
 


Cause frankly I don't know

Teenagers - Hayley Williams.

Why must we all make sense
Oh I just wont make sense
For once I'm just gonna live
I'm just gonna live


Ikväll blir det bio med vännerna. Flickan som lekte med elden. Sweet. Idag kan jag berätta att det inte hänt nått speciellt, har bara kollat på en massa filmer, allt från Seven(tackförtipsetJosefin) till Bruno och sen pluggat lite. Yepp, så har min dag varit.

Anyway, nu vill jag bara säga att Chloë Sevigny är sten cool. Over and out.


New collection

Fasiken så snygga, eller på ren svenska, jävligt snygga kläder det finns ute i butikerna nu. Skit att jag ska gå och ha köpförbud just denna månad. Det suger. De har strömmat in nya kläder på monki som jag så gärna vill ha. Det här suger. Jag vill ha en massa pengar. Tänk att inte behöva bry sig om hur mycket pengar man spenderar bort på skor och kläder. Det skulle va härligt det!

Men jag får väl trösta mig med en skit bra låt från Daniel Merriweather - Change (feat. Wale) istället. Love it!


Udda, and I like it!



Tiger tiger

Natural beauty, eller vadå? W.P lyckas, även S.M och K.K. Over and out. Har inte så mycket mer att komma med.



Whitney Port

S.M

Sienna Millers New York Look: Hit eller Miss?

"The London Look"

K.K



Keira Knightley som olycklig fru!

Please do not feed the models

En "liten" blogg värd att besöka är helt klart wiehundundkatze.blogspot.com . Lite udda sådär. Jag gillar sånna bloggar. Den är så cool, cool & cool. I like the word cool, just so ju all know. 

Inte för att någon kanske bryr sig men jag vill ha samma hårfärg som Wiehundundkatze, det är så satans snyggt. Luggen finns ju redan på min skalle så nu är det bara färgen kvar. Over and out.




leblog604

leblog638


a sound mind

Idag kan jag informera om att jag har varit i stan med Carro och tittat igenom alla dessa affärer man alltid kollar igenom när man är i stan. Hittade jag något? OM jag gjorde. Men jag har lovat mig själv köpförbud tills nästa månad. Men höll jag det idag? nej, jag köpte mig en ny skiva från bandet A sound mind. Jäkligt udda men bra skiva. Men NU har jag verkligen köpförbud. Vi får se hur länge det håller..

Anyway

Kan inte direkt säga att jag är den där typiska tjejen som slänger upp en "dagens outfit" i bloggen så för att fylla ut detta inlägg bjuder på en annan men härlig bild på mig och Josefin.

Och en till bild...




Oh hot!

Dålig uppdatering I know. Har inte varit hemma så that's way. Anyway. Satan va jag är nöjd med mina kavajer jag köpte på beyond retro här om dagen. Kan inte sluta tänka på de, haha. Letar man så kan man hitta jäkligt bra fynd där.

Wellwell, time 4 inspiration pic!

Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic


It's beyond retro

Kan ju bara tala om att jag har fyndat riktigt snygga plagg idag. Två kavajer från beoynd retro som kommer användas en hel del och ett par jeans från h&m trend som jag gått och suktat efter ett bra tag nu. Nu mår jag bra. Och visst ska ni få en bild. Inte världens bästa bild, lite suddig men jag orkade inte fixa till den. Wellwell, bättre än inget. Nej nu ska jag kolla på tv. Bye.


Oh.my.god.

Så coolt. Olsen gör det igen. Lovelovelove.


Jag.tror.jag.dör.

Love love love love love ! Så jäkla snyggt.

Jag.tror.jag.dör.nu.Bye.


Söndag.. igen.

Dålig uppdatering I know. Sorry. Helgen har i alla fall varit riktigt rolig, den spenderades ute hos Antonia med grillning och härligt sjönsjungande människor som dansade runt i huset, yes jag var en av dem. Bilder får ni väl senare eller nått. I alla fall, på bilderna nedan kan du skåda ett par snyggingar som jag köpte i helgen, alltså skorna samt ett armband som kommer från Danmark. Thanks. Bye.



(just so you know, översta bilden är från Felicia Frithiof)


Guldkornen

På lördag blir det stor spaning i stan efter en väska. Seriöst. Har ni något tips vart man ska leta efter guldkornen så säg till för jag behöver en ny väska. Orkar inte ha min fransväska längre. Tell tell tell me om ni vet. Det var allt jag ville säga. Bye


It's Time

Nej, tyvärr jag tog aldrig med mig kameran till skolan. Jag orkade helt enkelt inte. Men i helgen. Då jäklar ska de tas bilder. Fyfan. Min dator ska bli överladdad med bilder. Bilderbilderbilder & mer bilder. Jag älskar bilder.

Helgen kommer spenderas med mina allra goaste godisar, det vill säga mina vänner, hemma hos en annan god liten godis, Antonia. Yes. That's all 4 2 day. Byebye.


Photo time

Josiah Leming - To run. Härlig låt!

Nä hörrni, det gick inge vidare bra att plugga idag. Jag är trött och vill egentligen bara sova. Tur är väl att man har sovmorgon imorgon. Kan ju aldrig bli fel. Tänkte faktiskt ta kort med min lilla kamera imorgon. Behöver lite fler härliga bilder. Men jag vettefan om jag ska ta med den till skolan.. orkar jag de? hmm, det är frågan. Jo vafan det gör jag. Här kommer i alla fall en bild från nyår i London förra året. I like this pic. Bye.


RSS 2.0